Exclusive Islamic Device

PERHATIAN!!

KHAS BUAT PENCINTA QURAN

TONTON VIDEO DIBAWAH

55ef99_32a9630354b745319aaca854154573a0_mv2.gif

Aplikasi canggih yang membuatkan anda teruja untuk memilikinya

Quran dan waktu solat bagi orang islam adalah perkara paling utama untuk dilakukan, maka dalam kesibukkan tugasan harian kadang kala membuatkan kita lupa akan waktu solat dan mengaji quran

Anda Mengalami Masalah Seperti Ini?

WhatsApp-Image-2021-02-26-at-21.44.41.jpeg

Jangan risau, bukan anda sorang saja yang melalui masalah di atas, ramai lagi diluar sana yang selalu menghadapi situasi begitu, Jadi hari ini dengan teknologi canggih anda mampu atasi masalah itu dengan MUDAH!!!

MEMPERKENALKAN

MUBIB ISLAMIC DEVICE

WhatsApp-Image-2021-01-14-at-09.23.08.jpeg

Quran Digital Berlampu ini memiliki fungsi yang luar biasa kerana ianya lengkap 30 juzuk surah, ruqyah, hadith, terjemahan, zikir, nasyid dan lain-lain lagi , HEBATKAN?

KENAPA MUBIB INI MEMILIKI KELEBIHAN YANG TIADA PADA SPEAKER LAIN?

DSC_0791.jpg
Sufi-1321_2-ig.jpg
WhatsApp-Image-2021-01-12-at-10.18.11.jpeg

Cantik dan sangat menarik

mb5.jpg
mb4.jpg
photo6289648167116974623.jpg

APA KATA MEREKA?

RUGI KALAU TAK GRAB SEKARANG?

DAPAT FREEGIFT ISTIMEWA HARINI

gift-penanda.png

Dengan ciri-ciri dan kelebihan MUBIB ini, anda tidak perlu risau lagi, Anda akan sentiasa dengari ayat suci Quran dan zikir nasyid walaupun dimana anda berada.

Promosi ini hanya untuk hari ini sahaja, jika waktu promosi TAMAT, maka harga akan kembali seperti biasa.. REBUTLAH PELUANG HARI INI!!

Promosi Diskaun Akan Tamat Dalam…
MB7.jpg
COD-NINJA-VAN-1024x449-1.png

HARGA ASAL  RM459

TAPI

.

 PROMOSI UNTUK HARI INI SAHAJA

.

.

BUKAN RM399

 

BUKAN RM299

 

BUKAN RM259

 

HARINI SAHAJA CUMA

SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ini dan di website ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa saja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup. Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan..

=======================

Mahalnya!

Come on… Anda nak murah semata-mata ke? Tak kisah ke kalau kualiti hampeh asalkan murah? Jika dipandang pada nilai wang, memang agak mahal. Tapi untuk kerohanian jiwa demi AL-QURAN sepatutnya kita tidak berkira.

jom tengok testimoni

WhatsApp-Image-2021-02-03-at-16.44.34.jpeg
1-2.png
WhatsApp-Image-2021-02-03-at-16.44.16.jpeg
7-1.png
WhatsApp-Image-2021-02-03-at-16.43.59.jpeg
5-1.png
4-1.png
3-2.png
2-2.png

Soalan Lazim

Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami 019-639 9776

Kami tawarkan diskaun 60%  dan jimat dari harga asal

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami 

Ya 100% Original 

Jaminan kami jika tidak ori kami pulang wang anda

OUR GUARANTEE 

Your purchase is backed by our 30-Day 100% Satisfaction Guarantee! ✔️